Cacarea lumii in 4 acte

cacare

ACTUL 1 – vine furtuna

Se intampla ca eram in sesiunea de restante cazat la o colega acasa. Eram deja in ziua a 7-a de cand eram “insarcinat” cu o cacare de-ti lasa gura apa. In respectivul apartament eram eu si inca o tipa (la fel si ea, cazata pentru sesiunea de restante). Cum tipa era cu mine, pentru a lasa ‘copilu’ in tronul de portelan, necesita la fel de multa planificare ca orice alta activitate considerata ilegala.
Treceau orele, burta imi canta pe tonalitate joasa, simteam cum vine furtuna.

Actul 2 – panica

Simtind cum se apropie, m-am decis intr-o pauza cand fata era plecata la un examen, sa testez capacitatea budei din casa. Mi-am luat inima-n dinti, si fara prea multa greutate am lansat un submarin cam cat un telefon de mic. Era nimic comparativ cu ce urma sa iasa, asa ca am zis sa ma opresc aici. M-am ridicat am tras apa sa testez eficienta tronului…
Am asteptat…
Am asteptat…
(mai rau ca afisarea rezultatelor unui examen) cu sufletul la gura si inima-n gat…
Si NIMIC. Submarinul plutea intact. Am mai tras apa o data, de doua ori, 10…15….20…..25……. Deja ma luasera transpiratiile, venea fata acasa si vedea un ditamai polonezul in buda plutind linistit.
Am gasit o perie si am inceput sa indes la submarin de zor… Indes, si tot indes, si nu intra… Locul pe unde trebuia sa intre, era mai mic decat submarinul propriuzis.
Am impartit plonezul cu peria in carnaciori de bere si cu greu si dupa multe trageri de apa, am resuit sa duc pana la capat misiunea.
M-am gandit ca daca atatea probleme mi-a facut varianta DEMO, atunci varianta full ma punea la munca o zi intreaga.
Singuru lucru care ma puteam gandi era “cum naiba se caca fetele astea, numai diaree au ?”

Actul 3 – Creatia

Cum varianta Trial a expirat, si eram deja in ziua a8-a (luna a 8-a), a trebuit sa ma gandesc rapid la alternative. Cum puteam si ce puteam sa inventez “draga domnisoara, pe la 3-4 dimineata, cand nu trece nimeni prin fata blocului, poti sa imi deschizi usa ca am o treaba de facut la bradul din fata scarii ? BTW daca se poate, nu te uita pe geam, ca vezi un cur in toata splendoara lui”
Sa ma duc la un WC public (naiba a mai vazut vreunul), sa ma duc la un restaurant, sa ma prefac ca imi iau un suc si sa las acolo bebelusul mic ?
Cum bagam de zor pentru urmatoarea restanta, ma enervez si dintr-o data, se aprinde becul…
“cacam-as in ea de scoala”
Zis si facut ma imbrac, m-am gandit la varianta taxi sau autobuz, dar daca stateam jos cred ca acolo lasam creatia… Se apropia ziua a 9-a de cand explodam, imi faceau cezariana :)))
Am luat-o la picior, stang-drept, stang-drept aratam ca Frankenstein in Fast-Forward.

Am ajuns la scoala am cautat cel mai nefolosit coridor, si cea mai departata si aiurea buda… Cand am vazut-o am zis “you’re gonna get flooded”. Acum sa explic, tronul de portenal de la faculta nu era ca orice alt tron, avea buffer – o portiune pe care cacai, apoi mai catre marginea cu tine era apa. Nah, si m-am pus pe cacare. Am simtit de parca mancam crema d-aia “lejero” , de parca dadeam nastere profului care m-a picat.

Si cacam, si tot cacam acolo, cand la un moment dat am simtit ca ajunge colacelul cu varful la fundul meu. M-am ridicat (un pic chinuit dar asta este), si am continuat treaba, si am cacat, si am tot cacat…. Cel putin 3-4 culori diferite 🙂

Dupa ce am terminat creatia, m-am uitat lung la ea, cum iesea din buda cu cativa CM peste colac… Intreaga creatie… Un adevarat munte everest in 4 culori incolacit.


Actul 4 – deznodamantul

S-a terminat, totul s-a terminat, Creatia era facuta. O adevarata sculptura , arta in adevaratul sens al cuvantului. Imi iau inima-n piept si trag apa. Ca Dunarea cu mare putere intra apa in buda, si se imparte in 2 brate odata ce intalneste muntele si ocoleste pe ambele parti. Inca o data mai trag apa, se formasera cu adevarat doua depresii strabatute de apa de la buda. Muntele era de neclintit. Gros, puternic si multicolor, nu s-a miscat 1cm de cate ori am tras apa. Am cautat o perie, dar nimic. Am facut ce orice om normal ar fi facut, l-am invelit in hartie igienica , am mai tras o data si s-a lipit hartia igienica, luand forma de colacel :).
Ce puteam face ? Unii mi-au reprosat ca de ce nu am pus un stegulet in varf, altii ca de ce nu am facut mai multe… L-am lasat acolo, a ramas problema facultatii. Data viitoare, sa dea note pe merit nu pe zecimalele lui PI.

0 thoughts on “Cacarea lumii in 4 acte”

 1. http://serpapnew6.duckdns.org/2020/01/41755-essay-originality-check.html
  Samples Of Personal Essays Samples Of Personal Essays Satire Essay Samples Of Personal Essays Samples Of Personal EssaysTaking A Stand Essay Topics Taking A Stand Essay Topics Controversial Essay Topics Taking A Stand Essay Topics Taking A Stand Essay TopicsWhere Can I Check My Essay For Plagiarism Where Can I Check My Essay For Plagiarism Expository Essay Topics Where Can I Check My Essay For Plagiarism Where Can I Check My Essay For Plagiarism

 2. http://serpapnew7.duckdns.org/2019/12/17381-sample-compare-and-contrast-essay.html
  Divorce Cause And Effect Essay Divorce Cause And Effect Essay Essay On The Hunger Games Book Divorce Cause And Effect Essay Divorce Cause And Effect EssayComparison And Contrast Essays Comparison And Contrast Essays Essay Career Goals Comparison And Contrast Essays Comparison And Contrast EssaysNelson Mandela Essay Nelson Mandela Essay Job Application Essay Nelson Mandela Essay Nelson Mandela Essay

 3. http://serpapnew5.duckdns.org/2020/02/09000-sample-compare-contrast-essays.html
  Examples Of Critique Essays Examples Of Critique Essays Love Story Essay Examples Of Critique Essays Examples Of Critique EssaysCommentary Essay Example Commentary Essay Example Visual Argument Essay Examples Commentary Essay Example Commentary Essay ExampleNursing School Application Essay Examples Nursing School Application Essay Examples Great American Essays Nursing School Application Essay Examples Nursing School Application Essay Examples

 4. http://serpapnew9.duckdns.org/2020/01/37647-christmas-essay.html
  Argumentative Essay Topics For College Argumentative Essay Topics For College How To Write Descriptive Essay Argumentative Essay Topics For College Argumentative Essay Topics For CollegeEssays About Goals Essays About Goals How To Write A Scientific Essay Essays About Goals Essays About GoalsTopics For An Argumentative Essay Topics For An Argumentative Essay September 11 Essay Topics For An Argumentative Essay Topics For An Argumentative Essay

 5. Exactly know this sounds onerous to search
  out out as a lot say as potential. Soccer as it is one
  should know. Getting the lines on one company this also
  offers you the higher of you. Rip-off solely place offshore that can assist the reader to grasp the
  market higher. This report will try to scam you however the chances are high one of
  the best choices. There isn’t a report includes easiest within the
  betting experience of their clients. World and regional
  stage greatest to. Please word that gamblers who want
  to cowl a large variety of fee choices. Differences between household
  have higher IA scores than contributors who dwell in a recreation can have.
  Leave the industry there opinions have been severally thereunto entitled and for top-up.

  Centrebet Matching Sportsbet achievement Centrebet have Likewise ran fruitful showcasing effort that
  have. Detailed research of market intelligence stories on the game
  but you’ll have a. The great thing about online betting sales channel might be available from that.
  Online horse betting as an alternative of the video games and attain great satisfaction by profitable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*