Varstele barbatului explicate prin comparatia cu avionul

Barbatul pana in 20 de ani:
-Avion de Hartie, numai zboruri rapide, de scurta distanta si foarte scurta durata.

Barbatul de la 20 la 30:
-Avion de vanatoare, intodeauna la post, 7 zile pe saptamana. Ataca orice obiectiv. Capabil sa execute diferite misiuni chiar cand acestea sunt la un interval scurt de timp.

Barbatul de la 30 la 40: -Aeronava comerciala. Mentine orare regulate. Destinatii destul de cunoscute si de rutina. Zborurile intodeauna ies la ora prevazuta, dar mai necesita mutari si adaptari care irita clienti.

Barbatul de la 40 la 50: -Aeronava comerciala pentru zboruri internationale. Functioneaza la orele de lux. Destinatii de inalt nivel cu rare abateri. Clientela soseste cu mari sperante, la sfarsit iese obosita, dar
satisfacuta.

Barbatul de la 50 la 60: -Aeronava cargo. Pregatiri intense si multa munca inainte de decolare. Odata in aer, manevreaza lent si ofera foarte putin confort in timpul zborului. Clientela este compusa in majoritate din valize si tot felul de vechituri.

Barbatul de la 60 la 70: -Deltaplan. Necesita conditii externe exceptionale pentru a-si lua zborul, de o
munca teribila pentru a decola iar dupa aceea evita manevre bruste pentru ca sa nu cada inainte de de timp. Dupa aterizare, demonteaza si strange tot echipamentul.

Barbatul de la70 la 80: -Planor. Zboara uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor extrem de limitat. Odata ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar.

Barbatul dupa 80: -Aeromodel. Este doar decorativ, de functional nici nu se mai pune problema…

0 thoughts on “Varstele barbatului explicate prin comparatia cu avionul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*